Diensten van Zakelijke Apps

App ontwikkeling van A tot Z

Mobiele Strategie formuleren

Om het maximale uit uw zakelijke app te halen, helpen wij uw organisatie met het formuleren van de Mobiele Strategie. We achterhalen hoe uw medewerkers of klanten nu gebruik maken van mobiele technieken. Daarna bedenken we hoe we hen activeren door middel van de nieuwe app. Samen werken wij een duidelijke planning en tijdlijn uit. Deze ‘roadmap’ komt overeen met de visie en plannen van uw onderneming zodat u de komende jaren mobiel bestendig bent.

Creatieve App ontwikkeling

Zo veel mensen, zoveel wensen. Iedereen heeft een eigen interpretatie over de inzet van mobiele applicaties. Om alle ideeën uit uw organisatie te gebruiken, heeft Blisss Zakelijke Apps een creatieve sessie ontwikkeld. Tijdens deze creatieve sessie wordt er vanuit alle ideeën één concreet applicatie concept ontwikkeld. Deze creatieve sessie worden gehouden bij u op kantoor, bij ons op kantoor óf op een externe, inspirerende locatie.

Conceptplan van apps uitwerken

Heeft u al een idee waar u een zakelijke app voor wilt gebruiken? Maar mist u nog de vertaalslag naar het dagelijkse gebruik? Door samen met onze app ontwikkelaars een gestructureerd concept te realiseren en het fundament van de app uit te werken, krijgt u een duidelijk beeld van wat er gemaakt gaat worden. Wij zien het als een bouwtekening voor de zakelijke app die uiteindelijk opgeleverd wordt.

User Experience Design & Research

Blisss Zakelijke Apps helpt u met de zoektocht naar de optimale gebruikerservaring van de app door de eindgebruiker. Door een gedegen onderzoek en gezamenlijke designsessies wordt de basis van uw maatwerk applicatie gerealiseerd.

User Interface Design

Het belangrijkste doel van onze apps is dat ze foutloos werken en uw bedrijfsprocessen helpen stroomlijnen. Naast de functionele eisen, besteden we in deze fase aandacht aan het daadwerkelijke design van de app.  In dit stadium worden onder andere de functionaliteiten uitgewerkt om vervolgens een schematische weergave van de app te ontwerpen.

Applicatie prototyping

Om het idee van uw zakelijke app vroegtijdig te testen gebruikt Blisss Zakelijke Apps ‘prototyping’. Op basis van uw idee zijn wij snel in staat om een representatieve simulatie van uw nieuwe app te laten zien. Prototyping is dé methode om u snel een beeld te geven van de applicatie en om gebruikers en investeerders te overtuigen.

Detachering app ontwikkelaars

Heeft u uw idee voor uw zakelijke app al volledig uitgewerkt? En zoekt u enkel ervaren app ontwikkelaars om de app te bouwen? Blisss Zakelijke Apps heeft de flexibele capaciteit om apps in korte tijd te ontwikkelen, samen met de applicatie experts binnen uw eigen organisatie. Hierdoor wordt uw app in een korte periode ontwikkeld door de flexibel inzetbare app ontwikkelaars van Blisss Zakelijke Apps.

Updates van uw apps

Heeft u al een app maar bent u niet meer in staat om de apps te updaten of problemen te verhelpen? Dan helpen onze app ontwikkelaars om updates uit te voeren en problemen op te lossen. Daarvoor hebben wij de Software Ambulance in het leven geroepen. Deze Software Ambulance bestaat uit een team van ervaren app ontwikkelaars die uw applicatie weer volledig ‘oplappen’.

Mobile App Marketing

Als partner van Mobile Bridge zijn wij in staat om door de nieuwste Mobile Marketing technieken beter met de eindgebruikers te communiceren en deze aan u te binden. Klanten belonen als ze loyaal zijn, weten welke interesse men heeft en het app gebruik analyseren. Ook voor uw Mobile App Marketing hebben wij ervaren consultants in dienst.

Workshop Start met Apps

Bent u zich aan het verdiepen in de mogelijkheden van een maatwerk applicatie voor uw bedrijf? En wilt u weten waar u een app voor kan inzetten? Start dan met de workshop Start met Apps. Tijdens deze workshop onderzoeken wij samen welke toegevoegde waarde een app voor uw bedrijf heeft. Hierdoor worden er in het voortraject juiste keuzes gemaakt en kunt u een gedegen keuze maken om wel of geen maatwerk applicatie te laten bouwen.

Cloud Hosting Apps

Beveiliging van uw informatie is ontzettend belangrijk. Daarom draagt Zakelijke Apps zorg voor een gedegen beveiliging van data. Dit realiseren wij middels de infrastructuur van Microsoft Azure. Het datacentrum staat in West-Europa en is niet toegankelijk voor derden. Uiteraard worden alle gegevens op anonieme basis opgeslagen. Wij verbinden uw app met de Cloud via Azure Mobile Apps en slaan uw gegevens veilig op in een gegevensarchief zoals een SQL Database, documentdatabase of tabelopslag.

Maak kennis met de applicatie ontwikkelaars van Blisss Zakelijke Apps.

Start typing and press Enter to search