Diensten

Blisss Zakelijke Apps kan u helpen met het volgende

Mobiele Strategie formuleren

Wij helpen uw organisatie met het formuleren van de Mobiele Strategie. We achterhalen hoe uw medewerkers of klanten nu gebruik maken van mobiele technieken. Daarna bedenken we hoe u hen kunt activeren met de nieuwe app. Samen werken wij een aansprekend schema uit dat u in één oogopslag inzicht biedt op de planning. Deze ‘roadmap’ komt overeen met de visie en plannen van uw onderneming zodat u de komende jaren mobiel bestendig bent.

Creatieve Sessie houden

Veel mensen, veel wensen. Iedereen heeft een eigen interpretatie omtrent Mobile. Om de ideeën vanuit uw organisatie te trechteren heeft Blisss Zakelijke Apps een creatieve sessie ontwikkeld zodat er vanuit alle ideeën één concreet product idee ontstaat. Als alle neuzen dezelfde kant op wijzen kunnen we door naar de volgende fase van het traject.

Conceptplan uitwerken

Heeft u al een plan maar mist u nog de vertaalslag naar het dagelijkse gebruik? Door samen met ons een gestructureerd concept te realiseren en het fundament van de app uit te werken krijgt u een duidelijk beeld van wat er gemaakt gaat worden. Wij zien het als een bouwtekening voor het resultaat wat uiteindelijk opgeleverd wordt.

User Experience Design & Research

Blisss Zakelijke Apps helpt u met de zoektocht naar de optimale gebruikerservaring voor de eindgebruiker. Door een gedegen onderzoek en gezamenlijke designsessies wordt de basis voor resultaat gerealiseerd.

User Interface Design

Naast de realisatie van de optimale gebruikerservaring is het belangrijkste natuurlijk dat het uiteindelijk gaat werken. Blisss Zakelijke Apps zal dan ook in het voortraject van de ontwikkelfase de gebruiksomgeving van de app ontwerpen. In deze fase worden onder andere de functionaliteiten uitgewerkt om vervolgens een schematische weergave van de app te realiseren.

Prototyping

Om het app-idee of concept te valideren en teleurstellingen te voorkomen is Blisss Zakelijke Apps een groot voorstander van prototyping. Op basis van uw idee zijn wij in staat om snel een representatief model of simulatie van een nieuwe app te realiseren. Prototyping is het middel om ontwikkelrisico’s te reduceren en gebruikers en investeerders te overtuigen.

Detachering

Heeft u alles al onderzocht  of zoekt u gewoon een aantal goede softwareontwikkelaars om uw plan te realiseren? Blisss Zakelijke Apps heeft de capaciteit om opdrachten snel uit te voeren en samen te werken met mobile experts binnen uw eigen organisatie. Vanuit onze visie ‘Samen Simpele Software’ zijn wij in staat om op korte termijn een app te ontwikkelen voor drie platformen die voldoet aan uw wensen.

Update en Fixes

Heeft u al een app maar bent u ontevreden over de service van uw huidige ontwikkelaar? Wij helpen u graag om updates uit te voeren en zaken op te lossen. De Software Ambulance van Blisss Software zorgt ervoor dat al uw app en IT problemen worden opgelost. Dit scheelt u zowel tijd als geld omdat wij uw problemen kennen en u hoeft er niet speciaal iemand voor in dienst te nemen.

Mobile Marketing

Als partner van Mobile Bridge zijn wij in staat om middels de nieuwste Mobile Marketing technieken beter met de eindgebruikers te communiceren en deze aan je te binden. Klanten belonen als ze loyaal zijn, weten welke interesse men heeft en het app gebruik analyseren. Ook voor uw Mobile Marketing hebben wij een passende oplossing!

Workshop Mobile First

Staat u op het punt om zich te verdiepen in de mobiele mogelijkheden voor uw bedrijf en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn waarop je een app kan inzetten? Start dan met de workshop Mobile First. Tijdens deze workshop onderzoeken wij samen welke toegevoegde waarde een app voor uw bedrijf kan hebben. Hierdoor worden er in het voortraject juiste keuzes gemaakt waardoor er geen tijd en geld verspild zal worden.

Cloud Hosting

Blisss zal zorgdragen voor een gedegen beveiliging van data. Dit realiseren wij middels de infrastructuur van Microsoft Azure. Het datacentrum staat in West-Europa en is niet toegankelijk voor derden. Uiteraard worden alle gegevens op anonieme basis opgeslagen. Wij verbinden uw app met de Cloud via Azure Mobile Apps en slaan uw gegevens veilig op in een gegevensarchief van uw keuze zoals SQL Database, documentdatabase of tabelopslag.

Maak kennis met Blisss Zakelijke Apps.

Start typing and press Enter to search