De Sportschool App

Dé mobiele applicatie voor sportscholen en hun leden

Sportschool App

Blisss Zakelijke Apps ontwikkelt maatwerk applicaties voor verschillende branches. Eén van deze branches is de sportschool branche. Onze Sportschool app verhoogt de klanttevredenheid van de leden van de sportschool en zorgt ervoor dat sportscholen efficiënter kunnen werken. We hebben voor de specialisatie in de sportscholen gekozen omdat er vanuit de markt behoefte was aan een app om lesroosters eenvoudig aan te passen en leden te informeren over gewijzigde lesroosters.

Eenvoud van de Sportschool App

Al onze applicaties worden ontwikkeld vanuit ‘eenvoud’. Dit geldt ook voor de Sportschool app. Zo wordt het voor sportscholen eenvoudiger om proactief te communiceren richting de leden. Denk daarbij aan communicatie over les- en roosterwijzigingen, maar ook mobiele marketing om het aantal les inschrijvingen te verhogen. Voor leden wordt het met de app eenvoudiger om roosters, roosterwijzigingen en trainingsschema’s te bekijken.

Voordelen voor de sportschoolhouders:

Aanpassen van lesroosters: De lesroosters in de Sportschool app zijn altijd up-to-date. Sportschoolleden worden in het geval van roosterwijzigingen via een push-notificatie op de hoogte gebracht. Hiermee kunt u proactief berichten sturen naar de app gebruikers. Zo voorkomt u dat leden er pas in de sportschool achter  komen dat een groepsles niet door gaat.

Stimuleren van les inschrijvingen: Om het aantal inschrijvingen voor groepslessen te verhogen, biedt onze Sportschool app de mogelijkheden om leden een push-bericht te sturen. Door middel van een push-bericht worden leden gestimuleerd om zich in te schrijven voor de groepslessen. De sportschoolleden kunnen zich via de app direct inschrijven voor deze lessen. Dit versterkt de klantbinding doordat leden vaker bij de sportschool over de vloer komen.

Verhuren van advertentieruimte: In de Sportschool app is ruimte gereserveerd waarop bedrijven kunnen adverteren. Door middel van deze advertentieopbrengsten verdienen sportschoolhouders de investering in de Sportschool app sneller terug.

Lage aanschafkosten: De Sportschool app is een grotendeels standaard app die vervolgens op maat gemaakt wordt voor elke specifieke sportschool. Doordat veel functionaliteiten gedeeld worden door meerdere sportscholen, worden de ontwikkelkosten verdeeld. Hierdoor zijn de aanschafkosten voor u als sportschoolhouder lager.

Voordelen voor de leden:

Eenvoudig toegang tot lesrooster: De leden van de sportschool kunnen via hun app eenvoudig het up-to-date lesrooster bekijken.

Inschrijven voor lessen: Leden kunnen zich via de app direct aanmelden voor groepslessen. Indien gewenst worden zij voor aanvang van de lessen via een push-bericht op de hoogte gehouden van het aantal beschikbare plaatsen voor de groepslessen.

Trainingsschema’s: In de app kunnen persoonlijke trainingsschema’s van de sportschoolleden opgenomen worden. Hiermee kunnen leden eenvoudig bekijken welke training op het programma staat. De trainingsschema’s worden indien gewenst gedeeld met de (personal) trainer zodat de trainer de progressie van de leden kan volgen.

Scan module: De Sportschool app heeft een ingebouwde scan module die de klassieke ‘ledenpas’ vervangt. De leden kunnen daardoor met hun app inchecken waardoor leden niet meer voor een ‘dichte deur’ staan als ze hun pas vergeten zijn.

Android en iOS: De sportschool app is beschikbaar op zowel Android als iOS.

Samen Simpele Software

Dát is het uitgangspunt van de Sportschool app

Samen uw Sportschool app ontwikkelen

Blisss Zakelijke Apps bouwt apps écht samen met u. Samen bekijken we welke functionaliteiten al in de sportschool app aanwezig zijn en welke functionaliteit extra toegevoegd worden. De ontwikkeling is vervolgens een samenspel tussen u en ons team van applicatie ontwikkelaars. Onze werkwijze is 100% transparant. We brengen u wekelijks op de hoogte van de uitgevoerde werkzaamheden en de gewerkte uren via duidelijke rapportages.

Wat u verder van ons kunt verwachten

Een applicatie bouwen is stap 1. Het vereenvoudigen van uw bedrijfsprocessen, het promoten van uw app via mobiele marketing en hosting van de app in de cloud: dat is stap 2. Ook in deze tweede stap kunt u volledig vertrouwen op ons ervaren team van app ontwikkelaars, projectbegeleiders en online marketeers. Zo voorzien wij u van een oplossing die van A tot Z klopt, zonder dat u daar zelf veel tijd aan kwijt bent.

Uw processen optimaliseren met de Sportschool app?

Start typing and press Enter to search