Wat doen wij

Wat maakt Blisss onderscheidend

Wat wij doen

Blisss Zakelijke Apps ontwikkelt apps op maat die gebruiksvriendelijk zijn en effectief kunnen worden toegepast in het bedrijfsleven. Wij richten ons op de zakelijke markt omdat wij merken dat er vele mogelijkheden zijn om werkprocessen te vereenvoudigen. Inmiddels hebben we al veel apps ontwikkeld die bedrijven in staat stellen om via mobiel en tablet te werken. Bekijk hier onze reeds ontwikkelde apps.

Wat ons onderscheidt

Van meedenken met de mobiele strategie tot het realiseren van een prototype. Blisss Zakelijke Apps onderscheidt zich door op elk afzonderlijk onderdeel een expert in huis te hebben. Middels Xamarin ontwikkelen wij apps voor drie platformen (iOS, Android, Windows). Bovendien hebben wij kennis in huis omtrent ERP en CRM vraagstukken. Vanuit onze expertise kunnen wij een app ontwikkelen die gemakkelijk te koppelen is met bestaande systemen binnen uw bedrijf.

Wij denken vanuit de eindgebruiker waardoor we apps ontwikkelen die eenvoudig te gebruiken zijn. Door te starten vanuit eenvoud kan de app in de toekomst beter uitgebreid worden met functionaliteiten die extra gewenst zijn. Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Waarom is Blisss Zakelijke Apps ontstaan?

Blisss Software is sinds haar oprichting in 2007 begonnen met het ontwikkelen van apps zoals de Salesflow, de Salesview en de Saleskoffer. Deze apps zijn ontwikkeld om het verkoopproces bij bedrijven te optimaliseren. De 3 S’en van Blisss staan voor Samen Simpele Software. Ons succes zit hem erin dat wij eenvoud en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan en dat wij de gebruikers niet belasten met informatie die niet relevant is.

Vanuit de markt merkten we dat veel bedrijven steeds meer specifieke wensen en behoeften hebben als het gaat om software. Dit verschilde van leveranciers die de wens hadden om voor hun klanten een app te maken waarmee ze producten konden bestellen tot de overheid die via een app bepaalde onderzoeken af wilde nemen. In alle gevallen werd de wens gerealiseerd om papiergebruik uit te bannen. Hier is Blisss Zakelijke Apps uit ontstaan.

Blisss is er van overtuigd dat het bedrijfsleven efficiënter en doelgerichter kan werken, of dit nu gaat om intern of extern gebruik en met welk doel dan ook. Afhankelijk van het doel maken we Samen Simpele Software. Neem gerust contact met ons op om over de mogelijkheden te praten.

Building Brands and Business, we make it Posssible.

Maak kennis met Blisss Zakelijke Apps.

Start typing and press Enter to search