Werkwijze

Hoe gaan wij te werk

Apps voor drie platformen

Mobiel werken is een onderdeel van het dagelijkse leven geworden. Blisss ontwikkelt Simpele oplossingen voor elke mobiele gebruiker. Om het nog makkelijker te maken ontwikkelen wij direct voor drie platformen (iOS, Android en Windows) zodat uw app voor iedereen toegankelijk is. Verder helpen we u van een mobiele strategie tot het realiseren van een prototype. Blisss Zakelijke apps heeft op elk afzonderlijk onderdeel een expert in huis en helpt u graag op weg.

Kennismaking

Onze kennis en kunde willen wij graag met u delen zodat uw mobiele strategie het gewenste rendement zal opleveren. Samen Simpele Software maken is het uitgangspunt van Blisss Zakelijke Apps. Wij starten dan ook niet zomaar met de ontwikkeling. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we uw behoeften en bepalen we Samen de doelstellingen.

Scrum methode

Effectief en flexibel software ontwikkelen

Onze voorkeur heeft het werken volgens de scrum methode. Dit is een effectieve methode om in teamverband op een flexibele manier software te ontwikkelen. Een belangrijk element van deze methode is dat het eindproduct niet vast staat. De deadline en het budget staan vast, alleen de omvang van het gehele project is variabel. Aan het begin van de samenwerking hebben we vaste elementen waarin de basis wordt gelegd om Samen de doelstelling op efficiënte wijze te bereiken.

Onderdeel van het projectteam

Blisss Zakelijke Apps faciliteert uw bedrijf met een volledig gemotiveerd team met de juiste kennis en ervaring. Het enige wat wij van u vragen is een inspanning waarbij u onderdeel wordt van het projectteam. Hierdoor kunnen we opereren als partners met transparantie over het geleverde werk, duidelijke rapportages over uitgevoerde werkzaamheden en gewerkte uren. Uit de praktijk blijkt dat deze wederzijdse inspanning essentieel is om tot een succesvolle app te komen.

De scrum methode is iteratief. Elke één tot vier weken wordt er een stuk software opgeleverd. Dit wordt een sprint genoemd. Tijdens een sprint pakt het team een vooraf geselecteerde hoeveelheid werk op wat helemaal afgemaakt wordt. Hierdoor is het product snel bruikbaar en is er de mogelijkheid voor feedback op de app. Door grip te houden op de voortgang houden wij zicht op het project en krijgen wij al snel een beeld hoe het project vorm krijgt.

Samen voor het beste en betaalbare resultaat

Wij zullen Samen met u bekijken op welke wijze wij dit kunnen inrichten zodat er grip blijft op de voortgang van het project. Het wijzigen van functies is bespreekbaar maar in beginsel valt dit buiten de opdracht. Het belangrijkste is:

  • dat de uiteindelijke gebruikers tevreden zijn met het eindproduct;
  • dat u niet teveel betaalt voor de ontwikkelingen;
  • dat u in de toekomst makkelijk aanpassingen kan doen als dat nodig is.

Wij barsten van de passie. U ook?

Start typing and press Enter to search