Werkwijze van Zakelijke Apps

Hoe wij zakelijke apps ontwikkelen?

Zakelijke apps voor drie platformen

Mobiel werken is een onderdeel van het dagelijkse leven geworden. Blisss Zakelijke Apps ontwikkelt Simpele, zakelijke applicaties voor elke mobiele gebruiker. Om ervoor te zorgen dat al uw collega’s met de zakelijke apps kunnen werken, ontwikkelen wij de apps altijd direct op drie platformen (iOS, Android en Windows). Zo is uw app altijd voor iedereen toegankelijk.

Zakelijke Apps om doelstellingen te halen

Wij ontwikkelen zakelijke applicaties die u helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen. Het is daarom belangrijk dat de applicatie naadloos aansluit op uw organisatie. Om er zeker van te zijn dat de zakelijke app aansluit bij uw bedrijfsprocessen, werken we intensief met u samen gedurende het hele proces. Vanaf het ontwikkelen van het eerste prototype tot de mobiele marketing na lancering van de app: we ontwikkelen samen met u! Blisss Zakelijke apps heeft voor elk specifiek stadium van dit proces een ervaren medewerker in huis.

Kennismaking met Zakelijke Apps

Onze kennis en kunde willen wij graag met u samen met u te ontdekken of onze apps uw bedrijfsprocessen kunnen vereenvoudigen. Samen Simpele Software maken is het uitgangspunt van Blisss Zakelijke Apps. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we uw behoeften en bepalen we Samen de doelstellingen. Aan de hand van deze doelstelling starten we met de ontwikkeling van uw Simpele zakelijke applicatie.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw organisatie

Applicatie ontwikkeling volgens de Scrum methode

Effectief en flexibel zakelijke apps ontwikkelen

App ontwikkeling via Scrum

Blisss Zakelijke Apps werkt volgens de Scrum methode. Dit is een effectieve methode om in teamverband op een flexibele manier software te ontwikkelen. Typerend voor deze methode is het feit dat het exacte eindproduct niet vast staat. Uiteraard staat de lijst met vereisten, de deadline en het budget vast. De weg daar naar toe kan echter tussentijd aangepast worden. Dit stelt onze app ontwikkelaars in staat om het proces van applicatie ontwikkeling tussentijds effectief bij te sturen.

De scrum methode is iteratief. Elke één tot vier weken wordt er een gedeelte van de zakelijke app opgeleverd. Dit wordt een sprint genoemd. Tijdens een sprint pakt het team een vooraf geselecteerde hoeveelheid werk op wat helemaal afgemaakt wordt. Hierdoor is het product snel bruikbaar en is er de mogelijkheid voor feedback op de app. Door grip te houden op de voortgang houden wij zicht op het project en krijgt u snel een beeld van de daadwerkelijke applicatie.

Team van app ontwikkelaars

Blisss Zakelijke Apps faciliteert uw bedrijf met een ervaren team van applicatie ontwikkelaars. U als klant van Blisss Zakelijke Apps maakt onderdeel uit van het team. Hierdoor opereren we als partners met transparantie over het geleverde werk, duidelijke rapportages over uitgevoerde werkzaamheden en gewerkte uren.

Betaalbare zakelijke applicaties

Samen met u bekijken we op welke wijze wij uw app op een betaalbare manier kunnen ontwikkelen. Het is het streven van onze app ontwikkelaars om ervoor te zorgen dat onze app bijdraagt aan het vereenvoudigen van uw bedrijfsprocessen en dat de uiteindelijke gebruikers de app met plezier gebruiken.

Daag ons uit om de app te ontwikkelen die uw organisatie laat groeien!

Start typing and press Enter to search